Vecka 9, förädlar vi Haga Forum ytterligare och har stängt 24 feb t.o.m 1 mars. Vi önskar er varmt välkomna igen från måndag 2 mars, med bl.a helt nytt kök!

Lunch på Haga Forum

Varje vardag mellan 11:30-14:00

A la carte

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Toast Skagen 135kr / 185kr

. . .

Kikärta, creme och frasiga, bakad aubergine, riven tomat, brysselkål, fetaost och citron 195 kr

. . .

Ceasarsallad med kyckling 195kr

. . .

Räksallad 255kr

med avokado, ägg och Rhode Island

. . .

Sparrisrisotto 185kr

med parmesan, örter och bakad spetskål 

. . .

Halstrad Regnbåge 235kr

med krispig svartkål, brynt lök och vinägersmörsås

. . .

Wallenbergare 225kr

med klassiska tillbehör

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Något sött

Tryffel med kaffe 50kr
Fråga gärna personalen om fler alternativ

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .

DAGENS LUNCH 155kr
inkl. bröd och smör

********************************************

V 8

Måndag

Flankstek med asiatisk nu nudelsallad

Tisdag

Rimmad torsk med bakat ägg och persiljevelouté

Onsdag

Stekt kycklingfilé med dragonemulsion, crudité på fänkål och morot

Torsdag

Stekt strömming med potatispuré, brynt smör och citron

Fredag

Grillad kalventrecote med rostad potatis och bearnaise

********************************************

Har du några allergier?
Fråga din servis om vad vår mat innehåller.
Reservation för ändringar

Öppettider

LUNCH
Måndag-fredag 11:30-14:00

Boka bord

Önskar du boka bord för ett sällskap över 15 personer?
Kontakta Diddi så hjälper hon dig med din bokning.

Diddi JeurlingSäljare