Lunch på Haga Forum

Varje vardag mellan 11:30-14:00

DAGENS LUNCH 155: –
inkl. bröd och smör

Måndag 19/8
Najadlax med hovmästarsås och örtslungad potatis

Tisdag 20/8
Brässerad pärlhöna med linsragu på belugalinser och rökt sidfläsk

Onsdag 21/8
Pocherad sej med persilje/äggsås och kokt potatis

Torsdag 22/8
Hamburgare på högrev och bringa, serveras med briochebröd, bbqmajo, picklad lök och salladsblad

Fredag 23/8
Citronbakad regnbågslax med kokt potatis och brynt soyasmör

…………………………………………..

Måndag 26/8
Halstrad regnbåge med sandefjordsås och dillkokt potatis

Tisdag 27/8
Bakad karré med morot, lime och koriander

Onsdag 28/8
Smörstekt sej med tomat, kapris och dill

Torsdag 29/8
Stekt majskyckling med bacon, champinjoner och lök

Fredag 30/8
Grillad flankstek med vinägerstekt broccoli och kryddsmör

Har du några allergier?
Fråga gärna din servis om vad vår mat innehåller.
Reservation för ändringar!

Välkomna! Önskar Haga Forum

A la carte

V 34

Skagenröra 135/185: –

Marinerad bakad portabello 125: –
med grönsaksbrunoise och tomatcitronette

Räksallad 255:
Med avokado, ägg och rhode island

Skomakarlåda 195: –
På biff med bacon, purjolök samt potatispuré

Linsströmmare 185: –
Med linsfärs med tryffelskum och ljummen primörsallad

Rimmad lax 215: –
Med dillstuvad potatis och citron

Wallenbergare 225: –
Med klassiska tillbehör

Vi är en kontantfri restaurang!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Något sött

Tryffel med kaffe 50:-

Hagas sorbetcoupé 35:-

Hagas äppeltartlette med vaniljsås 45:-

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

V 35

Skagenröra 135/185: –

Marinerad bakad portabello 125: –
med grönsaksbrunoise och tomatcitronette

Räksallad 255:
Med avokado, ägg och rhode island

Svamprisotto 185: –
Med parmesan och örter

Torsk med räkor 235: –
Med pepparrot och brynt smör

Wallenbergare 225: –
Med klassiska tillbehör

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Något sött

Tryffel med kaffe 50:-
Hagas sorbetcoupé 35:-
Hagas äppeltartlette med vaniljsås 45:-

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .

Affärslunch 295: –

Marinerad bakad portabello
Med grönsaksbrunoise och tomatcitronette

****************************************
Skomakarlåda
På biff med bacon, purjolök samt potatispuré

Julbord på Haga Forum

Vårt julbord står uppdukat från 23 november till 20 december!

Öppettider

LUNCH
Måndag-fredag 11:30-14:00

Boka bord

Önskar du boka bord för ett sällskap över 15 personer?
Kontakta Diddi så hjälper hon dig med din bokning.

Diddi Jeurling
Diddi JeurlingSäljare