Lunch på Haga Forum

Varje vardag mellan 11:30-14:00

DAGENS LUNCH 155: –
inkl. bröd och smör

Måndag 20/5
Brässerad kycklinglårsfilé med dragonsås, rostad broccoli och örtpuré

Tisdag 21/5
Pocherad flundrafilé med sjögrässallad, räkor, kokt potatis och brynt smör

Onsdag 22/5
Kappens köttbullar med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon

Torsdag 23/5
Ugnsbakad kummelrygg med kokt potatis, ägg, pepparrot och skirat smör

Fredag 24/5
Rosabakad flankstek med potatissallad och örtsmör

Har du några allergier?
Fråga din servis om vad vår mat innehåller.

Välkomna! Önskar Haga Forum

A la carte

Hagas toast Skagen 165: –
Med citron

Gazpacho 110:
Säsongstomat, blekselleri och krutonger

Cesarsallad 195: –
Med kyckling, parmesan, bacon, krutonger och citron

Pankofriterad linsbiff 175: –
Med chili, vitlök, persilja, rostade rotfrukter och örtkräm

Pocherad Rödtungafilé 225: –
Med sötsyrlig örtsås, kräftstjärtar och kokt potatis

Rimmad lax 215: –
Med dillstuvad potatis och citron

Wallenbergare 225: –
Med klassiska tillbehör

Vi är en kontantfri restaurang!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Något sött
Tryffel med kaffe (50kr)
Hagas sorbetcoupé (35 kr)

Affärslunch 285: –

Honungsgratinerad Chevré med olika betor och smörstekt bröd
***
Grillad flankstek med ljummen potatissallad

Brunch på Haga Forum

Vår fina brunchbuffé står uppdukat lördagar och söndagar hela året, välkomna!

Öppettider

LUNCH
Måndag-fredag 11:30-14:00

Boka bord

Önskar du boka bord för ett sällskap över 15 personer?
Kontakta Lisa så hjälper hon dig med din bokning.

Lisa EnghBokningsansvarig