KONFERENS

Haga Forums konferensanläggning håller höga krav på estetik och känsla.
Vi har uppdaterat vår konferensavdelning med ny teknik och har en miljö med utställning och
uttryck som skapar de bästa förutsättningarna för kreativa möten. Vår ambition är att hela tiden
överträffa dina förväntningar.

Med anledning av Coronaviruset som härjar i vårt samhälle dröjer det nu en tid innan vi kan säga att vår konferensavdelning ”har öppet som vanligt”.
Men vi har öppet, och vi hoppas att ni fortsatt kan komma till oss för att mötas under gällande förutsättningar. Vi är väldigt glada att vi kan erbjuda avskilda miljöer, och med våra olika lokaler kan ni hålla ert möte med exklusivitet och vi kan servera er alla måltider i er egen lokal, vi serverar dock i dagsläget inte buffé. Eftersom våra gästers och medarbetares välbefinnande är, som alltid vår högsta prioritet har vi nu ökade krav från vårt håll för att uppfylla detta, för vår och er säkerhet.

När vi har öppet som vanligt är du alltid välkommen, men nu tills den tiden kommer igen vill vi säkerställa trygga möten och skapa förutsättningar för evenemanget som inte skapar risk för smittspridning med fokus på allas vår hälsosäkerhet. Tex ger vi förutsättningar som inte leder till närkontakt, att tiden begränsas och att mötet inte blir alltför långvarigt men vi välkomnar i dagsläget inte internationellt deltagande och de deltagare som riskerar allvarligare sjukdom och ingår i riskgrupper ber vi boka om till efter juli månad. Med vår placering i Hagaparken är vi väldigt glada över möjligheten till utomhusaktiviteter, bara en promenad som paus i den luftiga parken är underbar, vill ni ha inomhusaktivitet lägger vi er bokning längre fram i tiden.

Givetvis vidtar vi alla hygienåtgärder möjliga och håller oss löpande uppdaterade via berörda myndigheter.
Framförallt vill vi gärna också höra era önskemål! Har ni ytterligare frågor om säkerhetsåtgärder utöver redan vidtagna, kontakta oss så skräddarsyr vi ytterligare. Och visst kan ni fortsatt abonnera Haga Forum, ring oss så pratar vi mer 08-33 48 00.

KONFERENSERBJUDANDE

Vackraste årstiden i Hagaparken!

Boka konferens augusti och september till fantastiskt erbjudandepris 540:- ex moms per person!

Vårt fina erbjudande när ni bokar!

-Konferens sal och tillgång till våra fina lobby kl. 8:30-16:30
-Frukostbuffé med allt gott därtill
-För dagen, köksmästarens goda konferenslunch inklusive dryck
-Eftermiddagsfika med dagens hembakta godsaker
-Kaffe, frukt och konferensgodis hela dagen

Pris 540:- ex moms per person (ord. 740:- kr ex moms)

Boka nu

Aktivitet & Konferenspaket 

Boka konferens med enkla aktiviteter på Haga Forum!

Vi kan erbjuda allt från enklare aktiviteter såsom kubb, boule och gångstavar för promenad i parken, men givetvis även mer avancerade anpassade efter ert arrangemang såsom rib-båtar som hämtar på bryggan eller ipad-challenges och is-skulptering på vår uteplats!

Boka nu

MENYER

Vi skräddarsyr såklart menyer för större fester efter ert behov.
Vänligen kontakta oss på 08 – 33 48 00 eller info@hagaforum.se 

KONFERENSLOKALER

Haga Forum konferens består av fem lokaler där vår hörsal med 82 fasta platser är störst. Vinkammaren är vårt mest speciella rum där inredning och utsikten in under huset är unik. Vi har gratis trådlöst internet för våra gäster i hela restaurangen och konferensavdelningen.

Hörsal ett

Hörsal, 82 personer, fast biosittning med sluttande golv. Yta om 100 kvm, takhöjd 2,6 m. Lokalen utrustad med en takmonterad projektor, DVD, CD, myggor, bordsmikrofoner, hörslinga. Whiteboard samt blädderblock finns att tillgå.

Konferenssal – två

Konferenssal, 40 kvm. 24 p i biosittning, 20 p i skolsittning, 14 p i U-bord, 16 p vid styrelsebord. Lokalen utrustad med takmonterad projektor, ljudhögtalare, Whiteboard och blädderblock.

Konferenssal – tre

Konferenssal, 40 kvm. 24 p i biosittning, 20 p i skolsittning, 14 p i U-bord, 16 p vid styrelsebord. Lokalen utrustad med takmonterad projektor, ljudhögtalare, Whiteboard och blädderblock.

Vinkammaren

26 kvm. Lokal med stora, öppna glaspartier, takhöjd 2,5 m. Styrelsesittning med upp till 8 personer. Belysning enbart över borden. Filmduk, projektor och blädderblock finns tillgängligt

45:an

Vårt nya konferensrum 45:an är skapat med avsikt att tänka utanför boxen, ett konferensrum för kreativa möten där du kan växla och sitta på en pilatesboll eller yogamatta, spela Couronne i pausen eller göra ett IQ-test till eftermiddagsfikat! Upp till 45 personer i biosittning och 35 i skolsittning. Whiteboard samt blädderblock finns tillgängligt.

Lobbyn

26 kvm. Lokal med stora, öppna glaspartier, takhöjd 2,5 m. Styrelsesittning med upp till 8 personer. Belysning enbart över borden. Filmduk, projektor och blädderblock finns tillgängligt

Offertförfrågan