Loading...
Lunch2019-02-18T09:57:38+00:00

Lunch på Haga Forum

Varje vardag mellan 11:30-14:00

DAGENS LUNCH 145: –
inkl. bröd och smör

Måndag 18/2
Panerad, friterad koljafilé serveras med örtemulsion samt friterad potatis

Tisdag 19/2
Rostat pingvinben serveras med surkål, rotfrukter samt rostad valnöt

Onsdag 20/2
Pocherad spätta serveras med aioli, sjögräs samt smörslungade bönor

Torsdag 21/2
Grillad Top Blade serveras med ljummen potatissallad samt rostad lök

Fredag 22/2
Ugnsbakad lax serveras med hollandaisesås, fänkålscrudité samt grillad citron

Har du några allergier?
Fråga din servis om vad vår mat innehåller.

Välkomna!

A la carte

Lax- & räkröra 129/179
på kavring

Halstrad tonfisk 169/209
med grönsallad, koriander och ägg

Morötter 165
Friterad potatisfondant serveras med linsragu, örtmajo, rostade rotfrukter samt bönor

Kappens köttbullar 169
med potatispuré, lingon och
pressgurka

Skomakarlåda 195
med bacon, rödvinssky och potatispuré

Pocherad skrei torsk 215
med pepparrot, ägg och räkor

Wallenbergare 225
med brynt smör, potatispuré samt
gröna ärtor

Vi är en kontantfri restaurang!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Något sött
Crème brûlée (35kr)
Bärpannacotta med chokladsmul (75kr)

Brunch på Haga Forum

Vår fina brunchbuffé står uppdukat lördagar och söndagar hela året, välkomna!

Öppettider

LUNCH
Måndag-fredag 11:30-14:00

Boka bord

Önskar du boka bord för ett sällskap över 8 personer?
Kontakta Diddi så hjälper hon dig med din bokning.

Diddi JeurlingSälj- och bokningsansvarig