Loading...
Lunch2019-04-18T11:31:40+00:00

Lunch på Haga Forum

Varje vardag mellan 11:30-14:00

DAGENS LUNCH 155: –
inkl. bröd och smör

Annandag påsk 22/4
Påskbrunch 270 kr 11:00 eller 13:15

Tisdag 23/4
Krämig fiskgryta med kokt potatis samt fänkålstopping

Onsdag 24/4
Schnitzel fylld med ost och bayonneskinka serveras med rostad potatis samt rödvinssås

Torsdag 25/4
Pestobakad torskfilé med kokt potatis samt örtvitvinssås

Fredag 26/4
Nattbakad biff med ratatouille samt friterad potatisrulle

Har du några allergier?
Fråga din servis om vad vår mat innehåller.

Välkomna! Önskar Haga Forum

A la carte

Silltallrik 145: –
Med västerbottenost

Laxtartar 175: –
Med dillsorbé och kavringscrunch

Varmrökt laxsallad 205: –
Med soyakrackelerat ägg, chili/soyakräm samt rostade sesamfrön

Rårakor 195: –
med vit sparris och vårprimörer samt gräslöksmajonäs

Skomakarlåda 195: –
Med purjolök och bacon

Rimmad lax 215: –
Med dillstuvad potatis och citron

Wallenbergare 225: –
Med klassiska tillbehör

Vi är en kontantfri restaurang!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Något sött
Crème brûlée (35kr)
Bärpannacotta med chokladsmul (75kr)
Chokladfondant med hallonkompott och glass 35

Brunch på Haga Forum

Vår fina brunchbuffé står uppdukat lördagar och söndagar hela året, välkomna!

Öppettider

LUNCH
Måndag-fredag 11:30-14:00

Boka bord

Önskar du boka bord för ett sällskap över 15 personer?
Kontakta Lisa så hjälper hon dig med din bokning.

Lisa EnghBokningsansvarig